Onze diensten

CENTURY 21 LOCUS

Maak vrijblijvend kennis met ons uitgebreid dienstenpakket.

VERKOOP

Uw vastgoedkantoor Century 21 Locus neemt alle juridische, commerciële en administratieve taken graag van u over bij de verkoop van uw woning ! Bij elke verkoop trachten we de persoonlijke wensen maximaal te respecteren en bieden we zowel kopers als verkopers individuele begeleiding van A tot Z tot aan de akte.  

VERHUUR

Het verhuren van een eigendom is zo veel meer dan enkel het opstellen van een verhuur-overeenkomst. Een eigendom verhuren betekent ook : het zoeken naar de juiste huurder, het voorleggen van een verplicht energieprestatiecertificaat (EPC), het opmaken van de wettelijk verplichte plaatsbeschrijving, de registratieplicht, de overdracht der nutsvoorzieningen, het regelen van de huurwaarborg, enz. 

Uw vastgoedkantoor Century 21 Locus staat u bij en neemt dit alles graag van u over!. Wij hechten net als u veel belang aan de selectie van een kandidaat huurder en zorgen bijgevolg voor een duidelijke screening. Concreet zetten we alles op de rails zodat de huurtermijn vlot kan aanvangen.  

RENTMEESTERSCHAP

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt en laat het beheer over aan een ervaren partner als vastgoedkantoor Century 21 Locus. Als wij als rentmeester optreden, wint u kostbare tijd, bent u steeds in orde met de geldende regelgeving en laat u de zorgen over aan iemand anders.

Onze ruime ervaring zorgt er voor dat we tegelijk uw belangen als eigenaar kunnen dienen én een optimale relatie tussen u en uw huurders creëren. Als rentmeester is vastgoedkantoor Century 21 Locus dan ook een professioneel aanspreekpunt voor alle partijen.

GRATIS WAARDEBEPALING

Vastgoedkantoor Century 21 hecht veel waarde aan een correcte schatting van uw woning aan reële marktprijzen. Wij kunnen door onze knowhow en ervaring de correcte prijs van uw woning bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs voor uw woning kan gesteld worden om uw woning ook effectief verkocht te krijgen.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is, contacteer ons voor een gratis waardebepaling van uw woning !